(video) Învățați din el și nu-l repetați! Momentul unui accident prostesc din intersecția șoselei Balcani cu strada Doina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A treia săptămână a anului 2024 am decis să o începem cu o lecție foarte simplă pentru toți șoferii: Nu vă băgați înaintea autovehiculelor, de orice fel nu ar fi, dacă nu aveți prioritate legală și nu vi se cedează trecerea de bună voie!

Cu răbdarea treci și marea, spune celebrul proverb. Câteva momente de stat pe loc și a prinde o oportunitate mai bună de a înainta ar fi o decizie mai înțeleaptă decât să-ți asumi riscuri și ulterioare consecințe.

Ce a dorit să demonstreze tipul din BMW (care apropo a scăpat teafăr) conducătorului din Hyundai Tucson, în spatele căruia trebuia să stea în mod normal? Că doar cei nătângi se mișcă greu în trafic și că în ziua de astăzi trebuie să fii ager pentru a reuși un lucru sau altul? Poate ar fi un principiu de viață bun de urmat, însă nu și în traficul auto din Republica Moldova, care e departe de a fi ideal și sigur.

VIDEO: tiktok.com/@cuba82191

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise