(foto) Continuă accidentele cu Ford Mustang în Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Surprinzător, dar în Chișinău a avut loc un nou accident cu implicarea unui automobil de model Ford Mustang. Este o mașină care din toate timpurile a avut tracțiune spate, astfel că în condiții de carosabil umed este nevoie de manipulat cu atenție. De altfel… însă nu și în acest caz.

Situația din imagini a fost înregistrată în seara zilei de ieri, în jurul orei 21:00, în intersecția străzilor Otovasca-Podul Înalt din sectorul Ciocana. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Poliția a fost la fața locului și a documentat accidentul. Vinovatul se va alege cu maximum 1.500 lei amendă și șase puncte de penalizare.

Pulsmedia.md notează că Dusterul face parte din flota Inspectoratului de Poliție Rîșcani și era condus de un angajat al Secției Investigații Infracțiuni din cadrul aceluiași inspectorat. Echipajul se întorcea la inspectorat după reținerea și escortarea unor indivizi specializați în furturi de automobile. Șoferul din Duster ar fi neglijat indicatorul rutier de oprire obligatorie.

Acesta este al doilea accident cu implicarea unui Mustang, înregistrat în acest an, despre care se știe public. Iar în 2023 am aflat despre cinci cazuri.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise