(foto) Accident grav în raionul Floreşti. Persoana de la volanul unui Peugeot nu a mai avut nevoie de descarcerare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 23 de ani a decedat în urma unui grav accident produs pe traseul Bălți- Rîbnița, în apropierea satului Gura Căinarului. Polițiștii din Florești au fost alertați despre coliziune în jurul orei 11:00.

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un Peugeot 607 condus de un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Biruinţa din raionul Sîngerei, fără permis de conducere, s-a tamponat cu un Nissan Qashqai, parcat pe acostament regulamentar, după care a intrat într-un contact agresiv cu un copac din afara carosabilului.

În urma impactului, conducătorul automobilului Peugeot a decedat pe loc!

IGSU ne-a confirmat că în imagini se pot vedea anume urmările accidentului, ceea ce denotă că impactul a fost deosebit de puternic. Pompierii nu au fost solicitați să intervină pentru vreo eventuală descarcerare, astfel că maşina din fotografii nu a fost bucățită de aceştia, aşa cum am crezut şi noi iniţial.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mesajul poliţiei în context:

„Stimați șoferi, vă rugăm să nu fiți indignați când sunteți opriți în trafic pentru verificări de rutină. Toate activitățile noastre sunt pentru a preveni asemenea cazuri grave și a-i responsabiliza pe cei care încalcă Legea.”

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/