(video) Noul supercar al celor de la McLaren se poate opri de la 200 km/h în doar 4.6 secunde

Compania britanică McLaren Automotive a publicat o nou serie de teasere a unui supercar care ar putea fi urmaşul modelului 650S.

Marca britanică a arătat cât de frumos poate derapa maşina pe un circuit, iar pilotul de teste Chris Goodwin a dezvăluit câteva secrete despre manevrabilitatea şi construcţia modelului.

De asemenea, constructorul auto a menţionat o caracteristică interesantă a viitorului supercar. Acesta se va putea opri de la o viteză de 200 km/h în doar 4.6 secunde sau 117 metri. Asta ar fi cu şase metri mai puţin decât o poate face 650S şi foarte aproape de cifra pe care o demonstrează hipercarul hibrid P1.

Vezi şi: (foto) McLaren a prezentat unui grup restrâns de oameni un nou supercar

Anterior McLaren a spus că acceleraţia până la 200 de km/h acest coupe o poate face în 7.8 secunde, comparativ cu cele 8.4 secunde care îi trebuiesc modelului 650S.

Noul supercar ar putea fi numit 720S şi va fi propulsat de un motor de patru litri, cu opt cilindri, care va produce reieşind din denumire 720 de cai putere.

Maşina va avea o caroserie monococă din fibră de carbon, un şasiu adaptiv şi modernizat, un regim special pentru drift, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament performant, elemente aerodinamice active şi multe altele.

În premieră vom putea admira noul model McLaren peste doar câteva zile, la Salonul Auto de la Geneva.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/