(video) Nu toți sunt capabili de asta. Un șofer de 21 de ani a putut răsturna un VW pe strada Albișoara

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, 2 februarie, la ora 21:23 a fost înregistrat prin apel 112 un accident de circulație produs pe strada Albișoara. Deși a implicat un singur automobil, poliția a intervenit totuși la fața locului pentru că acesta… s-a răsturnat chiar pe malul râului Bîc.

La volanul unui VW se afla un tânăr de 21 de ani, conform datelor Poliției Capitalei. Autoritățile menționează că în timpul deplasării acesta a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat drept urmare.

În rezultat nimeni nu a avut de suferit, doar automobilul fiind deteriorat tehnic. Ciudat este că pe o platformă de evacuare a fost ridicat cu roțile în sus.

VIDEO: matori oculari – Roman, jenya, facebook.com/darel.donotdisturb

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise