Aplicaţia prin care poţi găsi toate staţiile de încărcare pentru maşini electrice şi PHEV din Moldova

Orice şofer modern ar trebui să folosească măcar o dată sau cel puţin să cunoască despre existenţa aplicaţiei mobile Waze. Aceasta reprezintă o platformă globală cu un sistem de navigaţie integrat, care se îmbunătăţeşte continuu inclusiv cu ajutorul celor care o utilizează.

FOTO: reasonwhy.es

Cu Waze, orice conducător de vehicul poate fi la curent mereu cu ce se întâmplă pe drum. Chiar dacă se ştie itinerarul care trebuie parcurs, aplicaţia are capacitatea să îți spună în timp real despre trafic, lucrări de reparaţie, poliție, accidente și altele. Mai mult, dacă traficul este intens pe ruta ta, Waze va calcula şi schimba ruta pentru ca tu să poţi salva timpul.

Printre alte funcţii interesante se mai numără estimarea timpului de sosire la destinaţie în baza datelor de trafic în timp real, găsirea de staţii de alimentare pe rută (şi cu afişare de preţuri actuale), etc. În plus, cine are un automobil cu sistem multimedia modern care suportă interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, poate conduce folosind aplicaţia Waze chiar pe ecranul de pe bord, în locul navigaţiei din uzină.

Fiind o aplicaţie populară şi în ţara noastră, dacă nu aţi ştiut, aflaţi că avem o echipă care se ocupă de îmbunătăţirea acesteia în măsura posibilităților. Şi iată patru lucruri foarte utile despre care au anunţat în această primăvară, până de curând.

  • Waze Traffic Alert – un sistem automatizat care analizează anomaliile în trafic şi înștiințează şoferii despre cât de fluid se circulă pe o stradă anume.
  • În vederea asigurării siguranței în trafic, Waze a introdus un nou tip de notificare: Trecere la nivel de cale ferată!
    Echipa Waze Moldova a inclus toate trecerile la nivel de cale ferată din Moldova în aplicație pentru siguranţa dvs!
  • Şi poate cea mai aşteptată funcţie pentru posesorii de maşini PHEV sau full electrice – un compartiment aparte prin care pot fi identificate (după cuvântul cheie “charging station” sau căutând simbolul Emoji: ????) toate stațiile de alimentare electrice din Moldova! Toate stațiile au actualizate tipul prizelor/kW/ graficul de lucru și detalii cu referire la tarifele percepute.
  • Inclusiv în contextul vremurilor în care trăim, Waze Moldova a creat o pagină unde puteți vizualiza în fiecare zi ce porțiuni de drum sunt închise (fie ele aflate în reparaţii sau chiar cele din localităţile în care s-a anunţat carantină din cauza pandemiei de COVID-19). Toate datele se actualizează în timp real în baza declarațiilor oficiale ale autorităților.

Dacă ai o sugestie pentru îmbunătăţirea aplicaţiei, poţi să le dai un mesaj celor de la Waze Moldova. Drum bun şi fără primejdii tuturor!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/