Atenţie! Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil din această seară şi până noaptea târziu

După două Coduri Galbene de ceaţă, Serviciul Hidrometeorologic de Stat continuă să anunţe încă unul, însă de această dată privind intensificarea vântului. Acesta este valabil pe tot teritoriul ţării, din această seară de la ora 17:00 şi până noaptea târziu, asta dacă avertizarea nu va fi actualizată în funcţie de evoluţia timpului.

În tot acest timp se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 16-21 m/s. În context, puteţi observa şi când în următoarele zile se aşteaptă din nou precipitaţii mixte sub formă de ninsoare şi lapoviţă.

Fiţi dar pe fază unde vă lăsaţi maşina astăzi peste noapte, de dorit mai departe de copacii care prezintă un risc de prăbuşire. De asemenea, AutoBlog.MD nu recomandă parcarea automobilelor în preajma unor blocuri care se află în construcție sau reconstrucţie deoarece în mod imprevizibil ar putea cădea diverse obiecte de la înălţime.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-azi-a-fost-a-lui-maine-poate-fi-a-ta-cum-vantul-puternic-i-a-adus-neplaceri-unui-automobilist-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise