(update) Atenţie! Începând cu ora 12:00, se poate intra şi ieşi în/din Republica Moldova doar pe cale terestră

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Comentariul oficial al AAC:


(update) Compania AirMoldova anunţă că perioada de sistare a curselor aeriene este de până la 4 martie, cel puţin!


Încă un anunţ de ultimă oră pentru cetăţeni, legat de transportul internaţional! Ministrul responsabil pentru transporturi spune că, ţinând cont de situația din regiune, Consiliul Suprem de Securitate a recomandat închiderea spațiul aerian al Republicii Moldova!

Autoritatea Aeronautica Civilă va executa recomandarea, spațiul aerian va fi închis începând cu ora 12:00 pe o perioadă nedeterminată de timp deocamdată. Cursele vor fi orientate spre alte aeroporturi, cele mai apropiate, unul dintre care este cel de la Iaşi.

Măsurile deja au intrat în vigoare, chiar mai devreme de momentul în care s-a făcut anunţul:

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/