Atenţie, noi suspendări de trafic în capitală, inclusiv pe o arteră importantă din sectorul Botanica

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 19-22 august 2022 va fi suspendat traficul rutier pe bd. Cuza Vodă, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Sarmizegetusa, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație curentă a străzii (dispoziția semnată).

În legătură cu lucrărilor menționate, ruta municipală de autobuz nr. 19 va fi redirecționată, după cum urmează:

  • tur: str. Sarmizegetusa – str. Burebista – bd. Dacia – bd. Cuza-Vodă și în continuare pe traseul stabilit;
  • retur: bd. Cuza-Vodă – bd. Dacia – str. Burebista – str. Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 24-28 august 2022 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu, tronsonul cuprins între străzile Sfântul Ioan Botezătorul și Cojocarilor (dispoziția semnată).

Mai mult, în acest weekend, 20-21 august 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecția cu str. Tighina (direcția spre bd. C. Negruzzi), în legătură cu executarea lucrărilor de conectare la rețeaua de canalizare pluvială existentă (dispoziția semnată).

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata