Pentru a o trimite oricărui prieten. BMW Digital Key poate fi partajată acum între telefoanele care rulează iOS şi Android

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cheia automobilului poate fi acum doar informație digitală. Iar cu noul update important BMW Digital Key, această informație poate fi transmisă de la distanţă, telefonului prietenilor, de exemplu!

BMW Group continuă să promoveze digitalizarea accesului la automobilele sale în co-dezvoltare cu Apple şi Google. Acum este posibil să partajezi BMW Digital Key între platforme pentru dispozitivele ce rulează sistemele de operare iOS şi Android. Anterior, cheile puteau fi partajate numai prin Apple iMessage.

Acum nu mai este nevoie de o anumită aplicaţie sau de o anumită metodă de transmitere. În schimb, cheile pot fi transmise cu uşurinţă prietenilor sau familiei din portofel, folosind funcţia “share” nativă, aşa cum este cunoscută din multe aplicaţii.

Aceasta înseamnă că partajarea BMW Digital Key ia acum forma simplă de trimitere a unui link. Cheia poate fi trimisă prin e-mail, SMS sau orice alt serviciu de mesagerie, de ex. WhatsApp. Destinatarul nu necesită vreo aplicaţie specifică sau BMW ID. Pentru a adăuga cheia digitală în portofelul lor, pur şi simplu accesează linkul!

Dacă proprietarul şi destinatarul stau unul lângă celălalt, cheia poate fi partajată şi prin Apple AirDrop sau Android Nearby Share. În anumite cazuri, un cod de activare poate fi necesar să fie introdus în automobil din motive de securitate, pe care expeditorul l-ar dezvălui în mod ideal destinatarului printr-un alt canal. Odată ce o cheia digitală a fost primită pe un iPhone, destinatarul o poate adăuga pe Apple Watch la fel de uşor.

Această nouă funcţie este disponibilă pentru toate automobilele noi cu BMW Digital Key sau BMW Digital Key Plus. Automobilele mai vechi echipate corespunzător vor putea folosi pe deplin această funcţie odată ce software-ul lor a fost actualizat la versiunea “22-11” sau ulterior prin Remote Software Upgrade (actualizare de software la distanţă). Partajarea pe mai multe platforme va fi disponibilă iniţial pentru dispozitivele iPhone şi smartphone-urile Google compatibile, în timp ce modelele de la Samsung urmează în curând.

Această ultimă actualizare este rezultatul unei strânse colaborări între BMW şi partenerii săi Apple, Google şi Samsung sub umbrela Car Connectivity Consortium (CCC). Acesta marchează un alt reper pentru BMW Digital Key în drum spre completarea interoperabilităţii multiplatforme – şi către asigurarea statutului smartphone-urilor drept chei digitale ale automobilului.

În România, BMW Digital Key este disponibil şi până în prezent este suportat pentru Apple iPhone, funcţionând în funcţie de automobil şi telefon, cu sistemul de comunicare NFC sau UWB. În acelaşi timp, folosind aplicaţia MyBMW, utilizatorul poate trimite cheia prin iMessage către prieteni, aceasta fiind stocată în aplicaţia Wallet.

În Republica Moldova, conform dealerului oficial, serviciile digital rămân încă indisponibile, inclusiv BMW Digital Key şi magazinul online Connecting Drive.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/