(video) Din culisele noului film cu James Bond. Vezi cum au fost răsturnate câteva Range Rover Sport SVR

Range Rover Sport SVR iese în off-road pentru a-l urmări pe James Bond în cel mai recent clip cu imagini din culisele producţiei No Time To Die, film care va fi difuzat în cinematografe din 30 septembrie.

Vehiculele de acțiune și cascadorii profesionişti au împins cel mai puternic Land Rover făcut vreodată la extreme, pe lângă alte SUV-uri ale mărcii. Acest nou videoclip oferă un gust al acțiunii de mare viteză, deoarece echipa explică de ce Range Rover SVR a fost alegerea perfectă.

„Am fost foarte dornic să filmez o secvență de urmărire în off-road, într-un mediu cu adevărat provocator, iar Range Rover Sport SVR a fost alegerea perfectă pentru această parte a poveștii. Filmăm totul pe bune, așa că l-am împins la maximumul absolut, iar urmărirea promite să fie unul dintre momentele memorabile din film”, a declarat coordonatorul cascadoriilor Lee Morrison.

Vezi şi: Noul Land Rover Defender poate face toate cascadoriile posibile, inclusiv sărituri de 30 de metri

Range Rover Sport SVR duce performanțele de lux la noi culmi, cu o dinamică de conducere sporită și un puternic motor V8 supraalimentat de 575 CP, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru rol. Poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde și are o viteză maximă de 283 km/h, făcându-l cel mai rapid Land Rover.

SVR-urile utilizate în No Time To Die au aceeași suspensie special reglată ca și modelele de producție  concepute de inginerii de la Land Rover Special Vehicle Operations pentru a oferi o manevrabilitate mai receptivă și un control mai strâns al corpului, fără a compromite confortul.

Vezi şi: (video) Premieră: Noua ediţie limitată Land Rover Defender V8 Bond Edition

Perechea de modele vopsite în Eiger Grey au mai fost echipate cu jante din aliaj în Narvik Black de 22 de inci și pachetul opțional Carbon Pack, care include prize de aer frontale, prize mai mici ale barei de protecție, grilă și oglinzi retrovizoare, toate acoperite cu fibră de carbon lucioasă.

Capota opțională ușoară din fibră de carbon este ventilată şi are un finisaj colorat în nuanţa caroseriei pentru film, dar poate fi specificată și cu o secțiune centrală din fibră de carbon cu textură expusă la vedere.

În contextul, o noutate este că doritorii pot reproduce acum maşina în specificația No Time To Die cu un singur clic folosind configuratorul online.

În film vor mai putea fi văzute pe lângă aceste modele un Range Rover Classic, alături de trei Defender și un Land Rover din seria III.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Range Rover Sport SVR 2019 – dezlănțuim 575 de cai putere pe autobahn-urile germane!

Cmentariile sunt închise