Atenție! Se închide până la Crăciun un alt tronson important de drum din centrul Chișinăului

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 11 noiembrie – 24 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Autobuzele de pe rutele nr. 2, nr. 10, nr. 28, nr. 37, nr. 47 și nr. 48 vor circula de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
  • Microbuzele de pe rutele nr. 103 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.
  • Microbuzele de pe ruta nr. 162 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Vasile Alecsandri, str. Mitropolit Varlaam, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Transportul va fi redirecţionat pe străzile adiacente, iar poliţiştii vor acorda suportul necesar pentru fluidizarea traficului rutier pe segmentele de drum unde se circulă cu dificultate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata