(foto) Un moldovean se laudă cu numere de înmatriculare de care nimeni nu poate avea în Moldova pe maşina personală

0

Nu degeaba se spune că SUA este ţara tuturor posibilităţilor. Orice persoană care reuşeşte să emigreze acolo are şansa de a-şi îmbunătăţi stilul şi modul de viaţă, şi veniturile, dar şi să-şi realizeze unele visuri sau capricii. Însă chiar dacă legea locală e dură faţă de şoferii neascultători, toţi posesorii de autoturisme au acces la unele lucruri care în aceeaşi Republica Moldova sunt fie interzise, fie restricționate, fie indisponibile.

De curând, un concetăţean de-al nostru stabilit acolo şi-a permis să-şi cumpere un BMW X5 de ultimă generaţie, o maşină pe care am reuşit deja să o testăm şi care se produce pentru toată lumea la aproape 1.200 km de Chicago, acolo unde îşi duce traiul. Şi pentru că este un SUV care poate fi văzut destul de des pe drumurile locale, nu marca şi modelul îl fac special, ci numerele-i de înmatriculare alese pentru a fi purtate.

Şi sunt unele personalizate, din seria celor care în ţara noastră sunt dedicate exclusiv pentru maşinile de serviciu guvernamentale. Nu ştim dacă asta a fost un vis neîmplinit de multă vreme, însă cert este că acum le are pe automobilul personal, ceea ce în Moldova nu ar fi fost şi nu va fi posibil niciodată.

Conform portalului e-services.md, un număr personalizat cu o combinaţie de caractere care începe cu literele RM, urmată de încă o altă litere şi una, două sau trei cifre, sunt indisponibile de comandat.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Moldovenii sunt originali și peste ocean! Iată ce plăcuțe aleg ai noștri în SUA

Ţara în care de la 1 martie se vor putea comanda plăcuţe de înmatriculare cu “emoticoane”

Ţara în care de la 1 martie se vor putea comanda plăcuţe de înmatriculare cu “emoticoane”

Până şi autorităţile au înţeles sensul. Unui proprietar de Tesla i s-a interzis folosirea numărului XYECLA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata