Atenție! Se suspendă traficul rutier pe un tronson al străzii Ismail, din această noapte

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 16.04.2022, ora 01:00 – 17.04.2022, ora 23:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ismail, la intersecția cu str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între bd. Dimitrie Cantemir și strada Columna.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39  vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.
  • Troleibuzele de pe rutele nr. 9  și 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.
  • Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171 și 174 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.
  • Microbuzele de pe rutele nr. 166 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
  • Microbuzele de pe rutele nr. 113, 120, 169, 173, 186 și 191 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata