Atenţie, şoferi! Trafic redirecționat pe podul din proximitatea oraşului Cricova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie, şoferi! Începând cu data de 29 mai 2023 (nu se menţionează cât va dura), circulația pe sectorul de drum M5 km 264,63-km 264,945 (podul din proximitatea or. Cricova) va fi suspendată, în vederea executării lucrărilor de reparație a suprastructurii podului.

În intervalul orar 8:00-17:30 va fi restricționată circulația transportului pe drumul M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – Frontiera cu Ucraina, pe sectorul km 103,0 – km 103,3.

Prin urmare, conform schemei de organizare a circulației rutiere, pe perioada executării lucrărilor de reparație la suprastructura podului poziționat la km 264,790, traficul rutier va fi redirecționat pe drumul provizoriu format din bretelele existente a nodului rutier, utilizând obiectele semaforice amenajate în zonă.

Participanții la trafic sunt îndemnați să circule cu prudență în zona șantierului și să se conformeze mijloacelor de semnalizare rutieră (indicatoare, semafoare) şi să se conformeze strict la schema de organizare a circulației rutiere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/