(video) Circuitele nu mai pot ţine bestia închisă! Detalii despre unicul Vulcan care poate rula pe străzi

În aprilie 2016 în presa auto a apărut o informaţie precum că firma legendară de inginerie RML Group ar pregăti un program de modificare pentru exclusivistul model Aston Martin Vulcan. Datorită acestuia compania britanică va reuşi de asemenea să-l omologheze pentru circulaţia pe drumurile publice.

Acum, ajungem în sfârșit să aflăm cum a reușit RML Group să obțină un Vulcan înregistrat pe străzile din Europa. Cu ajutorul băieţilor de la Lovecars, care au discutat cu inginerul-şef RML Group, aflăm că modificările nu s-au oprit doar la instalarea unor blocuri optice şi a unui set de anvelope Michelin Sport Cup 2.

Lucruri precum nişte capace pentru stopuri, un splitter mai mic, oglinzi laterale preluate de pe DB11, o suspensie reglată, rapoarte revizuite ale cutiei de viteze, încuietori electrice pentru uşi, un volan cu o structură interioară nouă, scaune mai confortabile și o recalibrare a unităţii de control electronice (ECU) reprezintă doar câteva dintre schimbările care dau asigurări că acest Vulcan poate fi folosit zilnic şi fără probleme pe drumurile publice.

Prezentat în anul 2015 la Salonul Auto de la Geneva, Aston Martin Vulcan este cel mai extrem model al brandului britanic construit vreodată. Sub capotă este instalat un imens V12 natural aspirat care are un volum de 7.0 litri şi produce 811 CP/800 Nm, cuplat la o cutie de viteze secvenţială Xtrac cu şapte trepte.

Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 2.9 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 360 de km/h.

Automobilul super sport mai este dotat cu un diferenţial cu alunecare limitată, o suspensie cu amortizoare adaptive şi un sistem anti-derapare cu mai multe moduri de funcţionare.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/