(video) „Pentru ce vă plătim salarii?” O șoferiță, indignată la culme după ce i-a luat 50 de minute să coboare str. Vadul lui Vodă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O şoferiţă s-a pomenit printre sutele de automobiliști care şi-au petrecut această dimineaţă în ambuteiajele formate în zona nodului rutier Ismail-Uzinelor-Calea Moşilor-Vadul lui Vodă-Tudor Vladimirescu din cauza unui accident rutier.

Aceasta afirmă că a pierdut tocmai 50 de minute pentru a coborî rampa din strada Vadul lui Vodă, de la str. Mihai Sadoveanu până în vale la sensul giratoriu (un km de drum).

Mai indignată a fost însă de inactivitatea unui echipaj de polițiști care, în loc să fluidizeze activ şi pe cât de posibil traficul, doar stăteau şi nu făceau nimic important care să fie de apreciat. Potrivit acesteia, în alte situaţii, când traficul este reglat normal, chiar şi atunci când totul se mişcă greu, secţiunea de drum se poate trece în 20 de minute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/