(video) ABT Sportsline a modificat noul Audi SQ8! Rezultatul este un SUV cu 520 CP şi 970 Nm de cuplu

Premiera unui nou proiect a fost organizată de atelierul german ABT Sportsline în colaborare cu fotograful Auditography pe drumul Kaunertal Glacier din Alpii austrieci. Este vorba despre primul program de tuning pentru impunătorul model turbo diesel Audi SQ8!

Automobilul a beneficiat în primul rând de o sporire a performanțelor dinamice. Acest lucru s-a datorat manipulării unităţii electronice de control a motorului, dar şi instalării unui nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament, care au rezultat în mărirea puterii de la 435 la 520 de cai, iar a cuplului de la 900 la 970 Nm! Astfel, timpul necesar sprint-ului 0-100 km/h a scăzut de la 4.8 la 4.45 secunde.

Noul este şi kitul exterior aerodinamic al maşinii. Au fost înlocuite splitter-ul şi difuzorul de pe barele de protecţie, pragurile laterale, spoilerul de pe hayon, terminaţiile eşapamentului. Printre altele s-au extins uşor aripile, toate elementele argintii şi cromate au fost realizate în culoarea caroseriei (în afară de corpurile oglinzilor retrovizoare), până şi siglele Audi au devenit negre.

Maşina în culoare Mythos Black metallic stă pe noi jante de 23 de inci, iar garda la sol este uşor micşorată datorită instalării unor arcuri de suspensie custom.

Vezi alte cele mai noi proiecte ale ABT Sportsline:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/