AutoBlog.MD este acum oficial şi pe Google News

Veste bună atât pentru noi, cât şi pentru cititorii noştri. Fiind în topul preferinţelor utilizatorilor spaţiului online, cel mai accesat site de ştiri cu tematică auto din Republica Moldova, cât şi unul dintre cele mai populare din România, Google ne-a anunţat că ne-a inclus în secţiunea sa News ca o sursă informaţională de încredere!

Ce înseamnă acest lucru mai exact? În primul rând articolele publicate pe AutoBlog.MD vor apărea mai des în rezultatele căutărilor, inclusiv pe pagina principală a motorului Google. Acest lucru mai înseamnă că informaţiile dorite pot fi găsite mai uşor, fără a fi nevoie de a accesa direct căsuţa de căutare de pe site.

Un alt avantaj al includerii pe Google News este că articolele noastre au fost adunate la un loc sub forma unui canal. La acesta se poate abona pentru a fi urmărit, iar articolele generate în listă pot fi salvate pentru a fi citite mai târziu sau distribuite pe o reţea de socializare.

Acelaşi principiu se aplică şi pentru aplicaţia mobilă, însă pe lângă canalul menţionat articolele pot apărea şi în news feed-ul general printre alte surse de informaţie. Important este să fie doar setată limba şi regiunea preferată. Click pe acest link şi apasă butonul Follow sau Urmăreşte pentru a te abona la canalul informativ.

În continuare, în viitorul apropiat ne propunem ca să reformatăm complex site-ul de ştiri, pentru a-l face mai interactiv, mai atrăgător şi mai accesibil. De asemenea vom redeschide secţiunea de comentarii şi vom apărea şi pe alte canale de comunicare gen Telegram!

Mulţumim că ne urmăriţi şi staţi aproape pentru că urmează multe alte lucruri interesante!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/