AutoBlog.MD este în Geneva! Reportaje video cu cele mai importante premiere

Dragi prieteni, echipa AutoBlog.MD este și în acest an la Salonul Auto de la Geneva! Suntem aici cu cea mai mare echipă din presa auto din Moldova pentru ca voi, cei de acasă, să puteți aflat totul despre premierele ediției din acest an!

Începând cu dimineața zilei de marți, 7 martie, Constantin Mihalachi – editorul șef AutoBlog.MD va relata din stand-urile producătorilor auto despre cele mai impresionante premiere. Ca de obicei vom pregăti reportaje video cu fiecare stand în parte și vom posta filmulețele pe AutoBlog.MD.

Vom încerca să oferim cât mai multe detalii de la fiecare stand și vă vom prezenta noutățile așa cum puține site-uri auto o vor face. Veți primi zeci de reportaje video, sute de poze din stand-uri și o sumedenie de impresii.

Bineînțeles vrem să mulțumim partenerilor noștri din acest an fără de care nu ar fi fost posibilă această deplasare: DAAC Hermes – Jaguar Moldova, Volvo Moldova, Land Rover Moldova, Mazda Moldova, Citroen Moldova, Suzuki Moldova, Ford Moldova, Nissan Moldova, Renault Moldova, Dacia Moldova, Skoda Moldova; Toyota Moldova, Lexus Moldova, BMW Moldova, MINI Moldova, Mitsubishi Moldova, Honda Moldova, Porsche Moldova, KIA Moldova, Hyundai Moldova, LUKOIL Moldova, RapidAsig.MD.

Parteneri media: UNIMEDIA, Realitatea TV, Radio ZUM.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310959529″ params=”color=ff5500&auto_play=true&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/