(video) Noul Mansory Ferrari 4XX Siracusa Spider pune la dispoziţie 790 de cai putere

Atelierul de tuning Mansory a anunţat noul Ferrari 4XX Siracusa Spider. Maşina a fost prezentată la standul companiei de la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde cu un an mai devreme a fost adusă varianta bazată pe un Ferrari 488 obişnuit.

Vezi şi: (foto/video) Atelierul Mansory a adăugat mai multă putere urmaşului lui Ferrari 458 Italia

Spre deosebire de un 488 Spider care vine din uzină, creaţia celor de la Mansory include o nouă bară de protecţie cu un splitter agresiv şi cu nişte guri de aerisire foarte largi, praguri modificate, un difuzor masiv şi un spoiler unic.

Inserţiile din carbon sunt făcute după aceeaşi metodă ca şi cele de pe modelul modificat Rolls-Royce Dawn, iar pe caroserie şi în habitaclu se pot observa culori similare cu cele de pe drapelul italian.

Printre alte dotări exclusive se numără oglinzile retrovizoare făcute integral din carbon, lumini de zi pe bază de LED-uri şi nişte jante care măsoară 20 de inci, “încălţate” în anvelope sport.

Vezi şi: (video) Mansory a început să folosească altfel fibra de carbon. Unul din rezultate e acest Dawn

Propulsorului de 3.9 litri i-a fost mărită puterea până la 790 de cai. Cuplul maxim este egal cu 870 Nm. Surplusul de putere asigură acum o acceleraţie rapidă până la 100 de km/h – în doar 2.9 secunde. Viteza maximă ajunge la 341 de km/h, iar manevrabilitatea bună este asigurată de o gardă la sol micşorată cu 20 de mm.

În habitaclu clienţii vor găsi un volan sport, o consolă centrală revizuită şi o tapiţerie nouă.

O astfel de maşină la sigur costă mult mai mult decât una oferită de Ferrari, însă preţul se discută în mod individual.

Vezi şi: (video) Mansory ne arată cum se modifică maşinile. Iată ce a făcut din noul Porsche Panamera

Sursă foto: GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/