(video) Noul Range Rover Astronaut Edition – doar pentru cei pasionați de stele

Britanicii de la Land Rover au anunțat astăzi o versiune specială care va avea la bază impunătorul Range Rover. Aceasta are menirea de a celebra inclusiv și parteneriatul început în anul 2014 dintre constructorul britanic de automobile și compania Virgin Galactic care este specializată în transportul de călători în spațiu.

După cum ne spune și denumirea Astronaut Edition, versiunea specială va fi disponibilă doar celor care vor alege să meargă cu Virgin Galactic în spațiu. Prețul nu a fost anunțat și sigur el nu este inclus în costul de 250.000 de euro cât au achitat deja cei peste 700 de oameni care au ales să facă parte din comunitatea călătorilor în spațiu alături de Virgin Galactic.

Bineînțeles această versiune specială care apropo este pregătită de dizivizia Special Vehicle Operations, se laudă cu câteva dotări care nu sunt disponibile pentru alți clienți Range Rover.

În primul rând vorbim despre culoarea exterioară numită Zero Gravity Blue, care reproduce cerul înstelat pe timp de noapte datorită accentelor metalizate din interiorul vopselei.

Vezi şi: (video) Miliardarul Richard Branson a folosit un Range Rover Vogue pentru a prezenta nava VSS Unity

Poate cea mai distinctivă dotare va fi găsită în interior, anume acolo la dorința astronautului care își va dori această versiune specială, va fi instalată pe tunelul central o parte din elementele aerodinamice de frână ale navei spațiale.

Trecând mai departe, atât pe scaune cât și pe inserțiile decorative din carbon sau aluminiu pot fi găsite alte elemente caracteristice doar aceste versiuni, fie că vorbim de inițialele astronautului de pe tetiere sau de cerul înstelat care poate fi reprodus pe inserții.

Versiunea Range Rover Astronaut Edition este oferită în două versiuni de putere şi este făcută pe baza modelului Range Rover Autobiography. Prima este varianta plug-in hybrid P400e care produce 404 cai putere și poate rula până la 42 de kilometri doar cu energia electrică stocată în baterii, în timp ce a doua variantă de propulsie este imensul V8 de 5.0 litri care produce 525 de cai putere.

Vezi şi: Modelul flagship Range Rover poate fi comandat acum cu o motorizare mild hybrid cu 400 de CP

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/