AutoBlog.MD este în căutarea unui operator video și editor de imagine

Dragi prieteni și în special cei specializați în filmarea și editarea reportajelor video! Venim cu un anunț în urma căruia ne dorim să suplinim funcția de operator video și editor de imagine.

AutoBlog.MD este producătorul de cel mai mare conținut de reportaje video din domeniul automobilistic din Republica Moldova. Săptămânal filmăm test drive-uri cu automobile noi sau rulate, reportaje speciale, dar și expediții pe care le filmăm periodic atât în țară, cât și peste hotarele Republicii Moldova.

Prin urmare, pentru că ne dorim să diversificăm și mai mult conținutul pe care îl producem, dar și pentru că ne dorim să livrăm rapid reportajele filmate pe canalul de YouTube, avem nevoie de ajutor!

Așa cum am menționat mai sus, avem nevoie de un operator video, dar și de un editor de imagine. Sau în cazul în care știi atât să filmezi, cât și să editezi reportajele filmate, este și mai bine!

Nu ezita să ne dai o scrisoare de intenție pe adresa contact@autoblog.md în care să ne spui funcția care te interesează și să ne dai exemple de lucrări pe care le-ai făcut în trecut. Desigur, să ne lași datele tale de contact! Iar noi promitem să luăm legătura cu tine și să discutăm toate detaliile necesare.

Mult succes tuturor!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/