AutoBlog.MD invită toată lumea la AutoFest la Castel MIMI – cel mai tare eveniment auto al anului 2022

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După un eveniment auto de succes desfășurat în anul 2019 în Piața Marii Adunări Naționale, AutoBlog.MD revine cu unul nou de amploare – AutoFest la Castel MIMI!

Vorbim despre primul mare eveniment auto ce se va desfășura pe teritoriul castelului MIMI. La AutoFest veți putea admira automobile retro, mașini noi, dar și exemplare unice în Republica Moldova!

În program:

  • Concursul de eleganță al automobilelor Retro

Chiar la pereții castelului vor fi amplasate cele mai impresionante automobile retro din Republica Moldova. Vizitatorii nu doar le vor putea admira, dar o vor putea vota pe cea care le-a plăcut mai mult. La final, cei care au votat vor participa la o tombolă cu premii.

  • Expoziția de mașini noi

Câțiva importatori auto din Republica Moldova au confirmat deja prezența la eveniment. Astfel, veți putea vedea cele mai noi modele electrice, automobile de familie, dar și modele sport cu peste 600 de cai putere.

  • Automobilele exclusive

Tot pe teritoriul castelului vom avea și o zonă dedicată celor mai exclusive automobile din Republica Moldova. Vorbim despre automobile unice a căror proprietari s-au lăsat convinși de a le expune în fața vizitatorilor. Unele dintre ele nu au mai ieșit din garaje de mulți ani.

  • Off-road Experience

Nu am uitat și de activități! Vizitatorii vor avea ocazia să încerce automobilele comunității de off-road! Veți avea ocazia să mergeți prin noroi cu cele mai echipate exemplare, iar noi vă asigurăm că veți ieși curați la final din această experiență.

  • Tururi prin castel

Odată ajunși pe teritoriul Castel MIMI, vizitatorii vor putea admira pe lângă mașinile frumoase bineînțeles și castelul însuşi. Tururile vor duce chiar și în beciurile acestuia, unde pe lângă vin s-ar putea să găsească și unele automobile.

  • Porsche Zone

Reprezentanța Porsche Center Moldova vine cu toată forța la AutoFest. Hala mare din sticlă îi va fi dedicată doar mărcii germane, iar aici veți putea admira inclusiv automobile de colecție, precum 911 GT2 RS, 911 GT3, 911 GT3 Touring, Taycan și altele!

Te așteptăm deci pe 20 şi 21 august 2022, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16:00, la Castel MIMI!

Detalii despre eveniment le poţi afla AICI, iar biletele pot fi procurate de AICI!

INTRAREA ESTE LIBERĂ PENTRU COPIII DE PÂNĂ LA 8 ANI!

Organizator: AutoBlog.MD
Partener general al evenimentului: Porsche Moldova
Partener: MI, Automall, EuroGarage
Parteneri media: TV8, Fabrica de Content, Radio ZUM

Cmentariile sunt închise