A dat de belea! Un vitezoman privat de dreptul de conducere a “scăpat” 300 de euro în maşina poliţiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat care este privat de dreptul de a conduce mijloace de transport a încercat să mituiască astăzi polițiști, propunându-le 300 de euro. S-a întâmplat după ce un Audi cu numere străine de înmatriculare, care se deplasa cu viteză excesivă, a fost tras pe dreapta de un echipaj de patrulare pe traseul R6. La volan se afla un tânăr de 24 de ani originar din Republica Moldova.

În timpul documentării, fiind verificat în sistemul informațional de date, s-a constatat că şoferul este privat de dreptul de a conduce vehicule! Iar ca să nu fie documentat, acesta a propus polițiștilor 300 de euro. Pentru că oamenii legii au refuzat banii, acesta i-a lăsat în automobil sub bancheta din față, mai exact sub covoraş.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul instituțiilor specializate pentru fixarea probelor și documentarea cazului. Tânărul înstărit urmează a fi cercetat contravențional pentru încălcările rutiere, dar și penal pentru corupere activă. Conform legii penale acesta riscă pedeapsă cu închisoare de până la șase ani și amendă de la 100 până la 200 de mii de lei!

Reamintim că, în conformitate cu noile prevederi, persoanele care conduc vehiculul fiind private de dreptul de a conduce riscă să rămână fără automobil! În acest caz, oamenii legii urmează să inițieze procedura de confiscare a vehiculului!

Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și prevederile legislației!

Cmentariile sunt închise