(video) Moment bizar. Un echipaj de poliție nu a reacționat nicicum la o încălcare făcut chiar sub nasul său

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie bizară pe strada Mihai Viteazul din Chişinău. Conducătorul unei Skoda Superb, care a schimbat câteva benzi fără semnalizare şi ulterior s-a întors pe contrasens, peste linia dublă continuă, şi-a continuat deplasarea fără niciun stres, chiar dacă încălcarea a avut loc sub nasul unui echipaj de poliţie.

Interesantă pasivitate, remarcă unii internauţi, care îşi mai pun întrebarea dacă nu cumva autoturismul negru nu este al vreunui funcţionar public.

Nu se exclude şi ideea că în maşina de poliţie s-ar fi deplasat un reprezentant al conducerii instituției care, probabil din lipsă de timp, a evitat să-l piardă pentru documentarea contravenientului.

VIDEO: Iulian Mesina

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise