AutoBlog.MD lansează grupul de Facebook InfoTrafic.MD – comunitatea participanților la traficul auto din Moldova

Cu mai multe ocazii am demonstrat aici pe AutoBlog.MD că comunitatea de șoferi auto din Republica Moldova este numeroasă și mereu activă. Sute de postări pe care le-am văzut pe rețelele de socializare au devenit o știre pe AutoBlog.MD de-a lungul ultimilor ani, iar acum vrem să mergem și mai departe.

Astăzi anunțăm că AutoBlog.MD a creat grupul de Facebook InfoTrafic.MD care are scopul să unească puterile șoferilor responsabili din țara noastră, dar și a tuturor participanților la trafic pentru a crește siguranța la trafic.

Vă invităm și pe voi să faceți parte din acest grup, indiferent dacă conduceți un automobil sau nu, pentru că oricum suntem cu toţii participanți la trafic.

Cele mai populare postări vor apărea şi pe AutoBlog.MD!

Vă îndemnăm să postați în grupul InfoTrafic.MD situații ieșite din comun, filmulețe de pe camerele de bord, încălcări surprinse în trafic sau orice poate deveni o știre.

Spunem asta pentru că redactorii AutoBlog.MD vor urmări fiecare postare efectuată de membrii grupului și pe cele mai importante le vor publica pe site ca să ajungă la o audiență și mai mare de oameni.

Cele mai apreciate postări vor fi premiate!

Ca să facem grupul InfoTrafic.MD și mai interesant pentru comunitatea de participanți la traficul din Republica Moldova am decis să premiem cele mai apreciate postări. Astfel, în fiecare săptămână vom selecta cea mai apreciată postare după numărul de like-uri și distribuiri și vom premia autorul acesteia.

Prin urmare vă invităm să faceți parte din grupul InfoTrafic.MD și să vă invitați și prietenii în comunitate. Ne dorim să informăm cât mai repede și corect cititorii noștri și să atragem atenția autorităților asupra iregularităților din trafic, iar dacă o facem uniți atunci avem șanse să fim auziți!

În cazul în care vă doriți să ne expediați direct situații din trafic și vreți să rămâneți anonimi vă invităm să ne expediați materialele video sau foto la adresa de email contact@autoblog.md. 

De ce InfoTrafic.MD? 

Deocamdată nu avusesem planuri ca acest grup să devină un website, însă am rezervat numele pentru a evita eventualele neplăceri în viitor. Vom pune accent doar pe grupul de Facebook pentru că astfel va fi mai comod pentru toți utilizatorii să raporteze vreo situație din trafic.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/