Automobile noi Mercedes-Benz pentru o echipă de fotbal din Moldova!

După ce ne-am obișnuit să vedem cum mai multe echipe notorii din Europa se aleg cu automobile noi venite de la sponsori ca Audi sau BMW, iată că și în țara noastră putem observa acest fenomen. Compania CUN Auto Rentals a anunțat de curând că oferă mai multe automobile echipei de fotbal FC Petrocub!

Parteneriatul presupune şi un schimb reciproc de servicii. În cadrul acestuia, CUN Auto Rentals, a oferit mai multe automobile noi fotbaliștilor și staff-ului tehnic al echipei pentru întreg sezonul 2019.

Astfel, membrii echipei de fotbal au primit pentru deplasări cinci crossovere Mercedes-Benz GLA, toate produse în anul 2018. Automobilele dispun de motoare diesel ce produc sub 200 de CP, dar şi sisteme de tracţiune integrală care, cu un cuplu generos provenit de la propulsoare, sunt deosebit de utile pentru drumurile din ţară.

“Suntem mândri să susținem acest club ambițios în sezonul fotbalistic 2019! Urmăriți FC Petrocub pentru a fi la curent cu toate evenimentele importante din viața echipei!”, se arată într-un mesaj al companiei.

CUN Auto Rentals oferă servicii de închiriere online a automobilelor Mercedes-Benz de cea mai înaltă calitate! Pentru mai multe detalii accesaţi cun.md.

Iată câteva dintre maşini pe care băieţii de la CUN Auto Rentals ni le-au oferit amabil pentru teste:

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz G63 AMG

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz V250 CDI 4MATIC Long

Vezi şi: (foto/video) Test Drive: Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 4MATIC

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Coupe facelift – mașina cu cristale Swarovski în faruri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/