(video) Momentul producerii unui accident grav pe strada Miorița. Șoferul din VW a fugit de la fața locului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Șoferul din VW s-a prezentat singur la poliție, sâmbătă seara târziu, cam pe la 22:00. Despre pretinsa stare de ebrietate în care s-ar fi aflat în momentul accidentului nu există informații.


Astăzi dimineață, la ora 10:06, a fost înregistrat prin apel 112 producerea unui accident de circulație grav pe strada Miorița din Chișinău. S-au ciocnit câteva automobile, iar în rezultat câteva persoane au avut de suferit. De pagube materiale semnificative nu mai spunem nimic.

Potrivit informațiilor primare oficiale, conducătorul VW care a părăsit locul accidentului, în timpul deplasării, nu a ținut cont de situația rutieră și a lovit în spate un Nissan care staționa pentru a efectua manevra de virare la stânga. Din inerție automobilul VW a fost proiectat pe contrasens ciocnindu-se frontal cu Toyota care se deplasa regulamentar.

În rezultatul accidentului de pe strada Miorița patru persoane (trei din Toyota și un pasager din VW) au fost preluate de serviciului medical de urgență. Alte circumstanțe se stabilesc, ne-a comunicat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

Imaginile pot conține cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/Максим Гончаров
VIDEO: facebook.com/Максим Гончаров, facebook.com/vik.zik.900, Viber/@Coscodan

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise