(video) Vezi intenția unui tânăr şofer, care s-a transformat într-un accident cu patru maşini pe strada Mioriţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lenea este începutul tuturor viciilor sau face mintea să ruginească, spun nişte proverbe. Un şofer în vârstă de 25 de ani, respectiv fără prea mare experiență de condus, a decis astăzi să joace la o “loterie” pentru a afla dacă poate ieşi dintr-o curte aşa cum îi place, fără să mai fie nevoit să facă manevre în plus şi să mai meargă câţiva zeci de metri regulamentar unde s-ar fi putut întoarce frumos. Şi norocul nu a fost să fie de partea lui.

În intersecția străzilor Mioriţa şi Gheorghe Asachi din cartierul Telecentru, chiar sub camerele de supraveghere ale traficului, a mers la un risc major şi a dat greş, provocând un accident în lanţ. Patru automobile s-au deteriorat dintr-o simplă prostie, însă din fericire nu s-au înregistrat persoane care să solicite ambulanța.

Momentul accidentului a fost surprins şi de o cameră de bord.

VIDEO: facebook.com/sanea.ceban

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise