(video) Nu încercați să vă aventurați în munții României pe timp de vreme rea! Accident tragic pe Transalpina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Zilele trecute nu doar în Republica Moldova a fost vreme rea, ci şi în România, acolo unde cele mai multe ravagii le-a făcut o furtună cu aspect de uragan şi rafale de vânt puternice, chiar şi de peste 100 km/h!

A fost neplăcut şi în zonele montane, motiv pentru care vă recomandăm să consultați cel puţin prognozele meteo înainte de a urca pe cele mai populare printre şoferi trasee turistice!

Ieri, în jurul orei 12:00, un Honda CR-V care se deplasa pe DN 67C – Transalpina s-a oprit la un moment dat în loc, deoarece peste acoperiş a căzut un arbore smuls din rădăcini de fenomenele meteorologice care s-au manifestat intens, în acele momente, în zonă.

La volan se afla un bărbat de 62 de ani din municipiul Bucureşti, care s-a ales cu leziuni minore, iar drept pasageră avea o femeie de 64 de ani. Aceasta din urmă a decedat.

DN 67 C Transalpina 🌬 Rafale >130km/h Furtună între Tău și barajul Oașa ‼️ 26 Iulie #cod #rosu #portocaliu #galben #vremea #meteo #alerta #furtuna #vijelie #ploi #meteoplus #vant #pagube #dezastru #isualba Video primit pe WhatsApp Meteoplus

Publicată de Meteoplus pe Miercuri, 26 iulie 2023

Cmentariile sunt închise