(video) Ungaria: Patru morţi şi mai mulţi răniţi după ce s-a pierdut controlul unei mașini de raliu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Patru oameni și-au pierdut viața, iar alți opt au fost răniți duminică după amiaza în Ungaria. Toți erau spectatori ai raliului local Esztergom-Nyerges, care a fost imediat oprit după accident.

Skoda participantă în raliu din Ungaria

Un vehicul care participa în cursă a derapat la un moment dat pe carosabil și a intrat într-un grup de oameni de la marginea drumului.

Accidentul s-a produs între oraşele Labatlan şi Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord). Urmează a fi stabilite circumstanțele care au dus la deraparea unei Skoda Fabia R5.

Potrivit presei din Ungaria, la scurt timp au sosit opt ​​mașini de ambulanță și patru elicoptere. Viața a patru persoane nu a putut fi salvată.

Un copil a suferit răni care i-ar pune viața în pericol (alte surse scriu că a suferit răni uşoare). O altă persoană a fost transportată la spital cu răni grave, în timp ce restul șase, inclusiv un puști, s-au ales cu răni uşoare.

În contextul pericolelor și riscurilor pe care le poartă evenimentele sportive, vezi cum roata unei maşini s-a desprins şi a intrat în mulţime anul trecut la Festivalul de Viteză de la Goodwood.

Cmentariile sunt închise