Avertizare pentru toţi şoferii din ţară, făcută de şeful poliţiei! Ce se va întâmpla de astăzi

Poliţiştii din toată ţara au fost puşi pe jar de propriul conducător superior! Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, a anunţat că se intensifică vânătoarea de vitezomani începând cu ziua de astăzi.

Drept motiv este invocată producerea frecventă de accidente rutiere din cauza vitezei mari de circulaţie.

Important: Atenţie, 12 zile de inspecţii în trafic! INP demarează prima operaţiune „Umbriş” din acest an

În context, începând cu ziua de astăzi, pe mai multe trasee din ţară, şi nu doar în raza municipiului Chişinău cum se făcea până în prezent, vor fi introduse maşini capcană cu radare. Alături de acestea vor activa şi echipaje de patrulare ale INP.

Vezi şi: (video) INP arată cât de uşor îi este să prindă vitezomani şi să-i amendeze cu maşinile capcană

Cei care vor continua să evite regulamentul circulaţiei rutiere şi prevederile legale în ce priveşte limitele de viteză, vor fi prinşi şi vor fi sancţionaţi aspru, se mai mai arată în anunţul şefului IGP.

Amintim că în Republica Moldova amenzile pentru încălcarea limitei de viteză variază între 300 şi 1.500 de lei, iar punctele de penalizare oferite pot varia între 3 şi 5 puncte. Însă, în viitorul apropiat acestea ar putea să crească: INP îi sperie pe vitezomani? Amintește din nou că urmează a fi majorate amenzile

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/