(video) Maşină în flăcări în sectorul Ciocana. Peste 15 stingătoare s-au folosit până la venirea pompierilor

Incident neplăcut pentru un proprietar de automobil cu unitate de propulsie hibridă. Vehiculul i s-a aprins din mers şi a fost avariat grav din păcate. S-a întâmplat în această seară pe strada Vadul lui Vodă din capitală.

Martorii oculari au sărit la nevoie şi cu mai multe stingătoare au reuşit să diminueze flăcările care au început să-şi facă apariţia de sub capotă. A durat intervenţia oamenilor câteva minute, până când au ajuns pompierii. Salvatorii au venit la faţa locului în aproximativ cinci minute, afirmă un bărbat care i-a apelat.

La fel, acelaşi martor ocular, menţionează că au fost utilizate cel puţin 15 stingătoare de incendii de diferite volume şi dimensiuni, însă nu au fost atât de eficiente precum apa adusă de pompieri. Aceştia din urmă au reuşit să stingă flăcările mari, însă au mai avut nevoie de ceva timp pentru a deschide capota blocată şi pentru a lichida complet focarul.

Autor video: facebook.com/Constantin Cb

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/imaginea-zilei-metoda-netraditionala-a-unei-echipe-de-pompieri-de-a-stinge-o-masina-hibrida/

(video) Cea mai scurtă perioadă de proprietate? După 11 zile i-a ars maşina de un milion de dolari

(video) Era unul din doar şase! Un Lamborghini Aventador cu 1250 de CP, ars de tot într-un tunel din Praga

Cmentariile sunt închise