AvtoVaz scoate o ediţie limitată de Lada 4×4 Pickup

Lada 4×4 va primi o versiune specială, şi anume un model pickup.

Cei de la AvtoVaz vor să ne şocheze din nou printr-o ediţie limitată de automobile. Cu susţinerea companiilor “Super-Avto” şi “Lada-Sport” AvtoVaz vor să scoată o maşina pentru vânători. Pickup-ul are “proprietăţi offroad îmbunătăţite” şi deasemenea este echipat cu “echipament destinat tragerii de focuri”. Cu toate acestea, modelul se pare că nu va fi disponibil pentru publicul larg , deoarece proiectul este socotit de a fi unul “semi-secret”.

2510f1109237353621fc063a5eaadbcd_orig

Caibina cu 4 locuri este echipată cu sistemul de aer condiţionat, are un compartiment special pentru depozitarea armelor, iar în afara habitaclului are doua scaune individuale destinate special pentru vânători. În plus mai are o platformă care este făcuta pentru comoditatea ţintaşilor, care se reglează dupa înălţime şi are un suport moale care nu permite alunecarea.

De asemenea maşina a primit un alt motor, mai puternic de 1,8 litri ce dezvoltă 93 de cai putere, diferenţial central electric, diferenţial cu blocantă pe puntea spate, bare de protecţie mai mari, troliu şi cîrlig mecanic.

Aparent Vaz va lansa doar câteva zeci de automobile de acest gen,  potrivit celor de la revista “Ruskie avtomobili” vor fi scoase doar 20 de astfel de maşini cu ampatament lung (modelul 2131) care vor fi destinate “angajaţilor de vârf a corporaţiei de stat Rosteh”.

32d37d36bf17042d2f2c19c30c55abe2_orig

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/