(video) Arctic Trucks a pregătit noul Land Cruiser 300 cum trebuie pentru iarnă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Filiala rusă a companiei islandeze Arctic Trucks a considerat că noul Toyota Land Cruiser 300 nu este suficient pregătit pentru iarnă, motiv pentru care a dezvoltat un program de tuning dedicat pasionaților de off-road care au deja în posesie sau planifică să achiziționeze un astfel de SUV.

Odată aplicat, pe lângă o gardă la sol mai generoasă şi unghiurile de abordare a terenurilor accidentate sunt mai mari!

Caracteristici cheie:

  • Deocamdată se poate pune pe maşina cu arcuri şi amortizoare adaptive. Pachete similare pentru versiunile/echipările GR Sport și Comfort+ vor apărea puțin mai târziu.
  • Se modifică şasiul pentru a adopta noi roţi cu jante din aliaj de aluminiu (mărimea 17×10 ET-25) şi anvelope pneumatice cu bandă de rulare stradală Yokohama IceGuard (mărimea 315/70 R17).
  • Se înlocuiesc suporturile amortizoarelor posterioare cu altele ranforsate. Se instalează distanțiere speciale pentru arcurile şi amortizoarele de pe ambele punţi, cu păstrarea funcționalității sistemului de suspensie adaptivă.
  • Se modifică geometria caroseriei în partea frontală şi geometria arcurilor roţilor. Se aplică o extensie pe bara de protecţie frontală şi bosaje noi pe aripi. Se instalează noi căptuşeli în interiorul arcurilor roţilor, conforme schimbărilor anterior notate.
  • Printre altele se oferă: apărătoare de noroi cu logo Arctic Trucks pentru toate roţile, un autocolant lateral în relief Arctic Trucks, emblemă Arctic Trucks pe hayon şi o procesare cu un strat rezistent la coroziune a tuturor încheieturilor modificate ale caroseriei.
  • Vitezometrul se calibrează conform modificărilor parametrilor roţilor.
  • Drept rezultat: lăţimea maşinii creşte de la 1.980 la 2.140 mm, înălţimea de la 1.950 la 2.020 mm, ecartamentele de la 1.520 la 1.840 mm, garda la sol de la 230 la 270 mm (pe modelul cu V6 pe benzină) sau de la 220 la 260 mm (pe modelul cu V6 diesel), unghiul de atac creşte de la 32 la 37 grade, unghiul de degajare creşte de la 24 la 30 de grade, greutatea proprie de la 2.375-2.485 la 2.475-2.585 kg, iar raza minimă de întoarcere de la 5.9 la 6.3 metri.

Pachetul LC300 AT35 este pregătit în 7 zile lucrătoare, excluzând timpul necesar instalării echipamentelor suplimentare. Din momentul finalizării tuturor lucrărilor este nevoie de alte 20 de zile pentru a primi un certificat de conformitate și a face modificări la datele de înmatriculare ale mașinii (valabil pentru piaţa rusă).

Legalizarea unei mașini cu un astfel de pachet AT35 este inclusă în costul kitului în sine – un milion de ruble (12.000 de euro) peste prețul unui Land Cruiser 300 stoc.

Vezi neapărat:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise