(foto) Primul Land Rover Defender 90 din Moldova costă aproape cât două standard

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ţara noastră a fost înmânat proprietarului primul Land Rover Defender 90, cea mai compactă versiune a modelului. Exemplarul este şi în echiparea de top X!

Posesorul a ales o nuanţă grafit pentru caroserie, în combinaţie cu o capotă neagră, un Black Pack ce exclude orice element cromat şi nişte jante lucioase la 22 inci.

S-a mai optat pentru un interior dublu-ton, un acoperiş panoramic, un cârlig prin care se poate tracta o remorcă de 3.5 tone şi o serie de accesorii, printre altele.

SUV-ul cu trei uşi măsoară 4.583 mm în lungime (cu roata de rezervă), 1.996 mm în lățime și 1.974 mm. Ampatamentul îi constituie 2.587 mm (în care se includ cinci locuri pentru pasageri şi un portbagaj de 397 litri).

“Micuţul” este şi destul de greu – aproximativ 2.2 tone. Are o gardă la sol de 216 mm, iar cu suspensia pneumatică o poate mări până la 291 mm, dacă este nevoie.

Sub capota modelului din imagini (P400) este o unitate de propulsie mild hybrid, cu benzinar de 3.0 litri şi cu şase cilindri la bază. Generează 400 de cai putere şi 550 Nm de cuplu. În combinaţie cu o cutie de viteze automată şi AWD poate realiza exercițiul 0-100 km/h în doar 6.0 secunde. Viteza maximă e limitată în jurul a 200 de km/h.

În Republica Moldova, preţul de start al unui Defender 90 este de 65.500 de euro fără taxa de lux. Maşina dată l-a costat pe proprietar 112.000 de euro!

Vezi şi reportajele noastre despre noul Defender:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/