Bentley aminteşte că poate oferi cel mai performant sistem audio de pe piaţă, instalat vreodată într-o maşină de serie

Naim și Bentley, lideri mondiali în sisteme audio și producţia de mașini de lux, sărbătoresc 10 ani de parteneriat, colaborând în dezvoltarea celor mai puternice şi celor mai bune din segment sisteme audio pentru automobile.

Inspirat de tehnologia extraordinară a sistemelor auto, Naim for Bentley oferă, de asemenea, un sunet de calitate ca într-o sală de concerte în sistemele wireless contemporane pentru iubitorii de ascultat muzică acasă.

Naim for Bentley oferă cele mai avansate sisteme audio din lume, atât în ​​interiorul celor mai prestigioase autovehicule stradale din lume, cât și pentru ascultătorii de acasă; o căutare neobosită pentru cel mai pur sunet. Pentru audiofilii adevărați, nu există egal. Noul Flying Spur este cel care a primit ultima interpretare a celui mai performant sistem audio de pe piaţă, instalat vreodată într-o maşină de serie.

În cea mai recentă evoluție a produselor și tehnologiei Naim for Bentley, sistemul audio din noul Flying Spur are 21 de boxe care generează în total o putere de 2.200 W și traductoare de bass activ. Opt moduri de sunet DSP sunt disponibile, iar “la pachet” mai vin şi nişte grile iluminate frumos.

Sistemul audio este oferit şi pe noile Bentley Continental GT, Continental GTC, Mulsanne şi Bentayga Hybrid, însă cu mai puţine difuzoare.

Setările de sunet pot fi accesate printr-o elegantă interfață de pe un ecran tactil HD de 12.3 inci din centrul planşei de bord. Clienții pot configura acest lucru într-o varietate de moduri: ca un singur ecran, împărțite 2:1 sau afișând funcții diferite în același timp.

Naim a conceput o soluție unică de procesare digitală a semnalului (DSP) pentru sistemul audio Naim for Bentley. Această tehnologie inovatoare oferă o serie de moduri de optimizare a sunetului în mașină, în funcție de poziția scaunului și preferințele de ascultare. Se asigură că performanța audio finală este menținută indiferent de viteză sau condițiile drumului.

În plus, un playlist special format din piese muzicale de înaltă calitate a fost selectat pentru a canaliza sistemul într-o varietate de genuri potrivite tuturor vârstelor. Sistemul audio mai este compatibil cu Spotify, Apple Music, TIDAL, Deezer și permite clienților să se bucure de propria lor alegere de muzică, radio digital sau alte fişiere media, precum cărți audio și podcast-uri.

De mai bine de 40 de ani, pionierii audio britanici de la Naim au lucrat manual pentru a realiza unele dintre cele mai prestigioase sisteme hi-fi din lume. Fiecare produs care părăsește fabrica din Salisbury, Anglia, este supus unei analize intense din partea unei echipe de ingineri care petrec luni sau uneori ani perfecționând designurile. Acest ethos este aliniat perfect cu propriile proiecte și procese de fabricație ale Bentley la sediul central din Crewe, iar cele două companii împărtășesc valori înnăscute ale măiestriei de înaltă calitate.

Fiecare nouă generație de maşină Bentley a văzut un rafinament și o actualizare de la sistemul original Naim for Bentley. Începând cu un sistem format din 15 difuzoare şi o putere de 1.100 waţi în 2008, sistemul a evoluat în timp spre cel care este prezentat în noul Flying Spur.

Înființat în 1973, fondatorul Naim, Julian Vereker MBE (1945-2000), a fost un pilot de curse de succes, inginer autodidact și antreprenor cu o pasiune profundă pentru muzică. Forța motrice din spatele companiei a fost iubirea pasională a lui Julian pentru muzică și un refuz încăpățânat de a nu accepta compromisuri. De atunci, Naim Audio a devenit lider de piață în industria sa și a câștigat o reputație de neegalat pentru un sunet excelent, o calitate impecabilă de construcţie, o fiabilitate solidă și o loialitate de client de invidiat. Parteneriatul cu Bentley a început în anul 2008.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/