BMW anunţă o mobilizare fără precedent: 40 de modele noi în următorii doi ani

Compania BMW planifică să lanseze 40 de maşini noi în următorii ani. După cum scrie Automotive News, în acest mod bavarezii îşi doresc recuperarea poziţiei de lider în segmentul premium de la Mercedes-Benz şi astfel să-şi sporească volumul de vânzări, dar şi venitul către anul 2020.

Despre această mobilizare care poate fi numită cea mai masivă din istoria BMW a anunţat la o conferinţă de presă anuală însuşi directorul general al BMW Harald Krueger. Acesta a menţionat că firma pe care o conduce va suferi o transformare fără precedent.

FOTO: bmwgroup.com

Se cunoaşte că printre noile modele care vor face parte din aceste 40 se numără viitorul crossover compact BMW X2, dar şi SUV-ul premium BMW X7. Printre alte automobile nu vor fi doar unele absolut noi, ci şi versiuni ale unor modele din gama actuală.

De asemenea, la conferinţă s-a spus că în 2016 marca bavareză a cheltuit pentru cercetări şi tehnologii circa 5.16 miliarde de euro sau 5.5% din venitul total. În următorii doi ani BMW planifică să investească în dezvoltare o sumă mult mai mare.

Cmentariile sunt închise