(video) De ce maşinile Rivian sunt potrivite pentru aventuri! Vezi cât de capabil e pickup-ul său în off-road

Astăzi este ziua neoficială a pickup-urilor. Lordstown tocmai a arătat un pickup electric numit Endurace, Ford a dezvăluit noua generaţie F-150, iar Ram a tachinat fanii cu lansarea curândă a modelului TRX cu motor preluat de pe maşinile Dodge Hellcat.

De cealaltă parte Rivian a lansat o serie de clipuri video care au menirea să arate că viitorii posesori de pickup-uri electrice nu trebui să aibă nicio teamă de slaba capacitate a maşinilor în off-road şi de faptul că nu vor fi capabile să se descurce acolo, la fel cum poate un autovehicul cu motor cu combustie, suspensie bună şi sistem de tracţiune complex.

Doar priviţi (şi ce livrea au maşinile de teste) cum se descurcă noul R1T pe teren dificil, dar şi cum are loc un Launch Control fulgerător pe un drum neasfaltat! Rivian a avut grijă să menționeze despre protecția puternică a bateriei de sub caroserie atunci când R1T a fost dezvăluit, unul dintre beneficii fiind capacitatea de a gestiona off-roading-ul în acest fel.

Pe măsură ce dezvoltarea continuă, planurile de producție au alunecat uşor înapoi din cauza COVID-19. Totuși, ne așteptăm ca pickup-ul electric, alături de SUV-ul R1S, să ajungă pe la sfârşitul lui 2021 la consumatori.

https://autoblog.md/video-pick-up-ul-electric-al-celor-de-la-rivian-se-va-putea-intoarce-pe-loc-exact-ca-un-tanc/

https://autoblog.md/cea-mai-mare-investitie-facuta-in-noul-producator-de-vehicule-electrice-rivian-anuntata-pe-final-de-2019/

Vezi şi:

https://www.youtube.com/watch?v=utyebA0ccx8

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/