(video) Atenţie la trotinete, deşi nu se aud! O femeie, cât pe ce să fie doborâtă pe trecerea de pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În atenţia pietonilor şi conducătorilor auto! Este necesar de recunoscut faptul că apariţia utilizatorilor de trotinete pe străzile capitalei reprezintă un nou tip de pericol ce trebuie anticipat pentru evitarea neplăcerilor de ordin fizic şi financiar. Nu toţi din rândul acestora respectă elementare reguli de circulaţie sau noile reguli care li s-au impus, iar unii probabil nici nu au auzit de ele.

Pietonii ar trebui să fie mai atenți când traversează regulamentar strada. Trebuie să ştie despre posibila prezenţă a unei alte categorii de participanţi la trafic care se mişcă repede şi care pot apărea pe neaşteptate chiar în faţă. Totodată, la angajarea trecerii străzii nu trebuie să se orienteze după pietonii premergători, ci toţi deopotrivă ar face bine să întoarcă al lor cap şi să se asigure că pot înainta în siguranţă.

De cealaltă parte, şoferilor le este recomandat să verifice situaţia prin oglinzi când încep să înainteze după o oprire, să facă un schimb de bandă sau să deschidă o portieră. Paza bună trece primejdia rea!

VIDEO: facebook.com/nicu.bolisoi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise