(video) Lando Norris a ajuns pe podium și în Ungaria, iar după premiere a stricat trofeul lui Verstappen

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen a fost cel care, duminică, a cucerit a noua sa victorie în acest sezon, în Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, pe circuitul de la Hungaroring. Este 12-lea succes consecutiv pentru Red Bull, un record pentru o echipă de F1.

Verstappen, câştigătorul ultimelor două ediţii ale Campionatului Mondial şi lider autoritar în acest sezon, a câştigat duminică al şaptelea Mare Premiu consecutiv. Olandezul a fost urmat de britanicul Lando Norris şi de coechipierul său Sergio Perez.

Lewis Hamilton, plecat din pole position pentru prima oară din decembrie 2021, a eşuat la picioarele podiumului.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Victoria lui Verstappen – a noua în 11 curse disputate în acest sezon – permite echipei austriece, neînvinsă de la sfârşitul lui 2022, să obţină un al 12-lea succes consecutiv, depăşind recordul lui McLaren din 1988. Iar Verstappen are acum 44 de victorii în cariera sa.

În clasamentul piloţilor, olandezul are 110 puncte mai mult decât Perez, care este în afară de el singurul pilot care a câştigat Mari Premii în acest sezon, în Arabia Saudită şi Azerbaidjan.

Şi ar mai fi de remarcat un incident amuzant în cadrul ceremoniei de premiere. Entuziasmatul Lando Norris a folosit, ca şi în Marele Premiu al Marii Britanii de acum două săptămâni, aceeaşi metodă de a “activa” spumantul, doar că acum ideea fost o mare greşeală.🙂

Un apropo: trofeul din porţelan este realizat manual timp de câteva luni de muncă minuţioasă!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise