(video) Noul Land Rover Defender în Namibia! Imagini pe care trebuie să le vezi

În cele ce urmează să vedeţi, noul Land Rover Defender este ilustrat cu peisajul magic al Namibiei ca fundal. Apropo, dacă nu ştiaţi, înainte de 1990 Namibia era cunoscută pur și simplu ca Africa de Sud-Vest, fiind același an în care originalul Land Rover şi-a luat denumirea “Defender”.

Kaokoland, din nord-vestul acestui stat, este ultima adevărată sălbăticie din Africa de Sud, care cuprinde totul, de la dunele de nisip imense până la albiile de râu uscate, toate care au dovedit capacitățile de conducere ale noului Defender.

Imaginile prezintă un Defender 110 D4H 240 CP AWD (diesel) în culoare Pangea Green și Defender P6H 400 CP MHEV (benzină) în Indus Silver, ambele cu o serie de accesorii montate din uzină, ca parte a pachetelor opţionale disponibile.

Defender 110 și-a demonstrat dibăcia off-road fără de rival pe trasee cu pietriș, nisip bătătorit, urcuşuri şi coborâşuri pe stânci, dar şi alte suprafeţe dificile. Admiră cum s-a întâmplat totul în imaginile foto/video ataşate.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul Land Rover Defender, definiţia unei maşini pentru off-road

(video) Două noi Land Rover Defender au reuşit să scoată din nisip un camion cu remorcă de 20 t

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise