Concurs! Câştigă două premii a câte două bilete la filmul Ford v Ferrari

AutoBlog.MD anunţă un concurs în care se pun la bătaie două premii a câte două bilete la unul dintre cele mai interesante filme cu tematică auto sportivă din acest an. Premiera Ford v Ferrari în cinematografele din Republica Moldova va avea loc chiar mâine!

Regulile de joc sunt simple:

Câştigătorii care vor fi anunţaţi vineri, 15 noiembrie, trebuie să fie originari din Republica Moldova! Fiecare își va putea alege ziua și ora cea mai potrivită de a merge la cinematograf!

Vezi această postare pe Instagram

CONCURS Pentru că cel mai așteptat film cu tematică auto din acest an este pe cale să debuteze pe marile ecrane, am decis să dau patru bilete (în total vom avea doi câștigători)la cinematograful Patria la filmul Ford vs Ferrari cu Matt Damon și Christian Bale în rolurile principale. Locurile le voi alege să fie cele mai bune! ???? . Ce trebuie să faci? – să fii abonat la această pagină – să dai tag în comentarii persoanei cu care vrei să mergi la film – să fie abonată la această pagină și persoana cu care vei merge la film! . Ah da, și să fiți din Republica Moldova! Pentru că biletele le vom da la cinematograful Patria din Chișinău!???? . Fiecare câștigător își va alege ziua și ora cea mai potrivită de a merge la cinematograf! . Câștigătorul îl anunț vineri 15.11.2019! #concurs #autoblogmd #follow #fordvsferrari #patria #moldova???????? #chisinau

O postare distribuită de Constantin Mihalachi (@constantin_mihalachi) pe Nov 12, 2019 la 10:35 PST

Vezi detalii despre film: (video) Lupta dintre Ford şi Ferrari în Le Mans va fi reprodusă într-un film excepţional

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/