(video) Lupta dintre Ford şi Ferrari în Le Mans va fi reprodusă într-un film excepţional

Compania XX Century Fox a lansat trailerul oficial al unui film despre confruntarea dintre Ford şi Ferrari în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pelicula numită Ford v Ferrari ne va povesti despre un grup de ingineri, condus de faimosul Carroll Shelby și Ken Miles, pentru a construi un nou Ford pentru sezonul curselor de anduranţă din 1966.

Rolurile principale din film vor fi jucate de actori ca: Matt Damon (Carroll Shelby), Christian Bale (Ken Miles) sau Jon Bernthal (antreprenorul Lee Iacocca). Toţi împreună vor avea drept scop construcţia unei maşini de curse revoluţionare pentru Ford Motor Company, încercând simultan să lupte cu “birocrația corporativă, legile fizicii și demonii personali”. Această mașină le va permite americanilor să-şi bată rivalii italieni de la Ferrari şi să devină câştigători ai cursei.

Amintim că maratonul de 24 de ore de la Le Mans” din 1966 s-a încheiat cu o triplă victorie a Ford cu maşini GT40 Mk.II, care au trecut linia de finiş unul după altul. Modelul Ferrari 275 GTB/C al echipei Maranello Concessionaires a ajuns la final abia pe a opta poziţie. Următorii trei ani în campionat, modelul Ford GT40 a rămas un lider de necontestat al maratonului.

Filmul Ford v Ferrari va fi lansat în cinematografe din 14-15 noiembrie.

Vezi şi: (video) Să fie oare prefigurat viitorul R8? Audi RSQ e-tron a fost creat pentru un desen animat

Vezi şi: Videoclipul zilei: Înregistrare de calitate, filmată în timpul Monaco F1 Grand Prix din 1962

Vezi şi: (video) Reportaj special: AutoBlog.MD, în vizită la atelierul Shelby din Las Vegas

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/