(video) Plus 14 cazuri noi de COVID-19 în țară! Moldovenii în schimb au încins grătarele pe traseul Chișinău-Leușeni

Astăzi, 21 martie, ministrul Sănătății, doamna Viorica Dumbrăveanu, a anunțat alte 14 cazuri noi de COVID-19 în Republica Moldova, cifra totală a bolnavilor de coronavirus din țara noastră ridicându-se la 80 de persoane! Însă inconștiența de care dau dovadă concetățenii noștri în legătură cu această pandemie globală este absolut incredibilă.

Spunem asta pentru că am primit astăzi la adresa redacției un video în care un vizitator de-al nostru, care circula pe traseul Chișinău – Leușeni, a filmat cât de multe automobile erau staționate pe acostamentul acestui drum.

“Pădurea era practic plină de oameni. Am văzut zeci de grătare pe care se pregătea carne, copii jucându-se împreună și o sumedenie de oameni care pur și simplu au ignorat apelul autorităților”, a declarat cititorul nostru care nu a dorit să-i divulgăm numele.

Redacția AutoBlog.MD își îndeamnă vizitatorii să stea acasă și să nu ignore sfaturile autorităților! Această pandemie nu este de neglijat, iar interacțiunea cu alți oameni crește semnificativ riscul de infectare! Aveți grijă de voi și de cei dragi! Nu repetați greșelile altora!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Sfaturi utile! Cum să dezinfectăm corect mașina pe timp de COVID-19

https://autoblog.md/video-moldovenii-si-covid-19-cum-nu-toti-respecta-indemnul-stati-acasa-mesajul-prim-ministrului/

https://autoblog.md/video-fail-in-plin-cod-rosu-de-covid-19-un-sofer-facea-derapaje-la-ciocana-politia-l-a-sanctionat-pe-loc/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/