(video) Accident în lanț grav pe traseul M3 Chișinău-Cimișlia! Cel mult 10 autovehicule implicate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Un accident matinal grav, cu implicarea mai multor autovehicule, a fost înregistrat în această dimineață pe traseul M3 cu plăci de beton (Chișinău-Cimișlia), în preajma localității Sagaidacul Nou, în zona podului care se află în reparație. Printre cauze și-au spus cuvântul și condițiile meteo nefavorabile, mai exact ceața și ghețușul.

Din informații oficiale preliminare nu există niciun deces, însă cel puțin o ambulanță a putut fi văzută la fața locului, cel mai probabil pentru acordarea unui prim ajutor medical persoanelor care au avut de suferit.

Amintim că, în direcția spre Cimișlia și practic la intrarea pe pod, drumul se îngustează. Cel mai probabil ceața a acoperit indicatoarele rutiere de avertizare (dacă acestea există) și mai mulți conducători auto nu au putut anticipa pericolul.

Articolul se actualizează!

VIDEO: TV8
VIDEO: Pro TV

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise