(foto) Detalii despre accidentul de lângă Sagaidacul Nou, cu implicarea a nouă mașini. O singură persoană a ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii oficiale despre carambolul matinal de pe traseul M3, din apropierea localității Sagaidacul Nou din raionul Cimișlia. Inspectoratul de Poliție Cimișlia a numărat nouă automobile implicate.

Preliminar, polițiștii au stabilit că din cauza ceței dense și a poleiului de pe carosabil, dar și din cauza că o porțiune de drum se află în reparație, un tânăr de 19 ani care conducea un VAZ a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet, ulterior a derapat de pe traseu. În automobil se aflau patru persoane, iar un pasager de pe bancheta din spate a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital.

La scurt timp, alte opt automobile nu au ținut cont de condițiile meteorologice și s-au lovit în lanț în preajmă. Toate au suferit deteriorări, însă nimeni dintre persoanele aflate în ele nu a avut de suferit.

Polițiștii încă sunt la fața locului și stabilesc toate circumstanțele. Informațiile ne-au fost confirmate de ofițerul superior de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol.

Cmentariile sunt închise