in , , ,

OMGOMG AngryAngry

(video/update) Accident grav pe traseul Chişinău-Hînceşti. O maşină a ars după un impact

(update) Contactată de AutoBlog.MD Silvia Vetcu, ofiţer de presă al IGP, ne-a comunicat că accidentul în cauză s-a produs către ora 10:15 pe traseul R-3 Chișinău-Hînceşti, km 12, în preajma satului Sociteni din raionul Ialoveni.

Implicate în accident au fost trei maşini: un Mercedes-Benz Sprinter, o KIA Sorento şi un Nissan Juke. În urma impactului au avut de suferit diferite traumatisme conducătorii ultimelor două SUV-uri, fiind transportați la Spitalul de Urgenţă a mun. Chișinău, iar Nissan-ul, condus apropo de o şoferiţă, ulterior s-a aprins şi a ars, incendiul fiind lichidat de pompieri.

În toate trei autovehicule nu se mai aflau nimeni în afară de conducătorii auto. Poliția se află la fața locului și documentează cazul, redirecţionând şi traficul pentru a fluidiza circulaţia.

VIDEO: facebook.com/emitranssrl

(ştire iniţială) Accident grav pe traseul Chişinău-Hînceşti. O maşină a ars după un impact, din câte se pare frontal! La momentul de faţă se ştie că s-a întâmplat în preajma localităţii Sociteni şi se circulă îngreunat.

La faţa locului este deja poliţia şi minim o ambulanţă, semn că s-ar fi înregistrat victime! Cu mai multe detalii revenim!

Articolul se actualizează!…

Страшное ДТП на въезде в Кишинёв…(

Gepostet von Македонский320 am Freitag, 2. Oktober 2020

Chișinău – HânceștiAveți grijă la drum. Viteza departe nu te duce…

Gepostet von Nata Vieru am Freitag, 2. Oktober 2020
VIDEO: facebook.com/natalia.vieru.52
VIDEO: facebook.com/Liliana Gabriel
VIDEO: facebook.com/krs.peru

Chișinău-Hincesti. (Poenița veselă)

Gepostet von Петрович Петрович am Freitag, 2. Oktober 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!