(foto/video) Se anunţă ambuteiaje kilometrice la trei puncte de trecere a frontierei

(update)


În atenția călătorilor! În trei puncte de trecere a frontierei de stat se atestă trafic intensiv! Căutați dar să fiți la curent cu ultimele informaţii dacă porniţi la drum, pentru ca să nu fiţi afectaţi de vremea caniculară şi a traversa hotarul cu cel mai scurt timp de așteptare.

La ora actuală, pe ambele sensuri de deplasare (intrare/ieșire în/din Moldova) a PTF Leușeni, PTF Sculeni și PTF Cahul se înregistrează un flux sporit de călători și mijloace de transport.

Au fost astfel deschise toate pistele de control și s-a suplinit numărul de inspectori pentru a face față fluxului.

Mai mult, ținând cont de perioada pandemică, în care este necesară completarea fișei epidemiologice de către persoanele care nu dețin documente ce le-ar excepta de la auto izolare, controlul de frontieră este mult mai anevoios decât de obicei.

Iar din cauza fluxului mare de călători, apar unele dificultăți de lucru cu sistemul informational al IGPF. În prezent, polițiștii de frontieră activează la capacitate maximă.

Poliţia de Frontieră cere înțelegere din partea călătorilor și să se informeze din sursele oficiale atunci când își planifică o călătorie.

https://www.facebook.com/federiuc/videos/205597861518740
https://www.facebook.com/federiuc/posts/10159250522229014?cft[0]=AZVW54M3DiyjoNyl3SYLE5YgGYwvmsqvTNH4i5JT-8ptBAgWGJQQBoKBfNkCn7Pg1e4_asdEKj4wHyC4_nIhYCfzroqgRQpnffkTuZcuTxDe9tjWPbPGj3F5MO7LYMucusA&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise